Härlig mössa med matchande vantar

    
Vantarna är vatten och vindavvisande. Både mössan och vantarna är fodrade med fleece.

Kommentarer
Postat av: Johanna Ejnestrand

Hej Anna! Åh precis vad min Max hade behövt nu i höst! Vad kostar ett sånt här set till en 1åring? Försökte kolla i prislistan men blev lite osäker.. :-) Finns det och se färg/mönster på tyger nånstans? Kram /Johanna

Svar: Hej Johanna!En fleecefodrad sådan mössa med öron och snöre kostar 150 kr inkl frakt. Skall man ha stjärna tillkommer 25 kr och dubbelstjärna 35 kr. Just de stjärnorna är skinnimitation vilket jag tror jag har i svart, vitt, rött, blått, brunt och limegrönt. Annars kan man välja valfri färg i tyg så syr jag på det. Tyg till enfärgad mössa har jag i de flesta färger ;) Vad skulle du vilja ha?

Angående vantarna vet jag inte riktigt hur dem blir med tumme då bävernylonet inte ger med sig att sy, men jag kan testa ;) Vantarna tar jag 90 kr för och 20 kr för fleece. 10 kr/stjärna. Jag har bara svart bävernylon, men kan ev finnas fler färger. Vad skulle vara intressant?

Kram Anna
laimdesign.blogg.se

2012-09-23 @ 19:41:35
Postat av: Johanna Ejnestrand

Se där! Nu hittade jag tygerna..under just rubriken tyger. :-P men vad för slags tyg är det till mössan? Hur är det med vantarna, går det att välja färg?

2012-09-23 @ 19:47:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0