En liten stjärnaSista delen av E´s beställning

Nu har jag efter många försök lyckats få till en fin förvaringsficka att hänga upp på väggen. Hoppas det var något sådant du hade tänkt dig E =)


Ett värmande hjärta

Ett beställt vetehjärta i underbar färgPassa på att beställa ett värmande hjärta för att ge till någon du håller kär på Alla hjärtansdag. Beställ och betala så skickar jag direkt till mottagaren.


Pennpåse


Den blev bättre

Har nu gjort pennpåsen mindre och tycker den blev mycket bättre. Den blir inte lika slapp och hängig.


Lite erbjudanden

   

Just nu priser:

Haklappar 2 för 130 kr
Värmande vetehjärta 75 kr ( med tryck 100 kr) 
Blöjficka 2 för 150 kr
Mössor (ej stjärn och namnapplikation) 120 kr  

Erbjudanden gäller hela januari


Nu du E

Här kommer ytterligare en sak i E´s beställning =) Dock är det en helt vild chansning och jag har ingen aning om det var så här du tänkte? Jag har klurat fram och tillbaks ang upphängningen och tror detta är bäst. Även klurat i om jag skulle göra den lite smalare men då är det inte lika lätt att ta pennorna. Eller blir det kanske bättre och finare? Kanske skall testgöra en för att se...Eller så kan man vika ner kanten lite extra så blir den mindre och pennorna sticker upp längre.Vad tycks?


Stjärnvantar till ett syskonpar

En gymnasiekamrat hörde av sig och ville beställa två par tumvantar till hennes barn. Den treåriga pojken fick ett par blåa med vit stjärna och den ettåriga flickan fick ett par rosa med vit stjärna. Jag gjorde först ett par men tyckte den stjärnan blev för stor så jag gjorde dessa och blev nöjd =)
Eftersom jag har hittat på mönstret för treåring fick gubben vara provmodell och tyckte att dem var toppen. Nu ville han ha ett par likadana så det får bli det så småningom =)


Personliga vetevärmare

Jag har fått en stor beställning av kära E . Detta är en del av den.

Personliga vetevärmare till hennes söner. Jag har sytt ett avtagbart överdrag så att man kan tvätta det när det behövs. Perfekt med namn på så vet man vems det är =)


Rosa vagnväska


Ny dregglis

Ny söt dregglis med fleece på baksidan som håller det torrt mot barnet.


Bakstycke till Phil & Ted vagn

Här är andra projektet jag sytt till min vän M, ett bakstycke till deras Phil & Ted vagn. Helt galet att det enbart följer med ett genomskinligt bakstycke till vagnen.
Det har varit otroligt mycket klurande men jag hoppas att M blir nöjd =)En värmande kram

Jag har sytt detta hjärta till en vän jag vet behöver en värmande kram.


Vagnväska


Mössa och vantar


Vagnväska

Fick en beställning av kära M på bland annat en vagnväska. Såhär blev resultatet:Hoppas den blev som du hade tänkt dig =)


Babymössa till nyfödd

 


Du är bäst

Gott nytt år!
Nu var det alldeles för länge sedan jag skrev något här på bloggen. Jag har haft otroligt mycket att hinna med innan jul och fixa inför resan till våra nära och kära. Men nu är julen över och jag har tid igen =)

Fick en beställning på ett sådant här hjärta med texten "Du är bäst". När jag satt och sydde ihop hjärtat kom min älskade sambo och kramade mig och sa: "En sådan kan jag ge till dig." Han är för go min kille =)

En kär vän hade önskemål om 2 saker hon ville att jag skulle försöka sy, så M, jag knåpar för fullt =)
Nu ska vi fortsätta röjja, tjing!!RSS 2.0